Állatok:

warning: Creating default object from empty value in /home/wadalma1/public_html/jelen/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Nem vagyunk mi állatok???

"Az ember és az állat között az egyetlen különbség, hogy az ember önpusztító..." /W/

Családom oszlopos tagjai Manó és Kócos a két rettenthetetlen kutyus. Továbbá Mancus a beszélő cica, aki állandóan mesél. Van egy akváriumom is, trópusi halakkal, mint csigasügerek (Neolamprologus multifasciatus), kékszemű kalászhalak (Pseudomugil sp.), vitorlás kalászhalak, stb.

Kócos

Kócos másfél évesen került hozzám, mert agyon akarták verni. Nem először. A mai napig nem tudta kiheverni azt a bánásmódot. Valamikor 2004 táján születhetett, kb. egyidős Manóval. Le sem tagadhatná terrier vérét kitűnő kotorék, a falból kiásta az egeret. De megfog mindent, ami megpróbál elszaladni előle, méretre tekintet nélkül.
Kitűnő csapdákat készít, az ember simán féllábszárig eltűnik bennük :) a kutyát már néha nem is látom, csak a repülő földet :)
Kedvenc időtöltése az ásás és Manó nyúzása :)

kepek: 

Manó

Nos Manó nem egy manó, hanem egy leginkább mudi keverék, aki abban a pillanatban rabolta el a szivemet, mikor megláttam. 2004 tavaszán született, 5-6 hetes lehetett mikor hozzám került. Teljesn átázva, csontig fagyva. Hetekig küzdöttünk, de nem adta fel :).
Kicsit hánytatott gyermekkora volt, de már pár hónaposan is példamutatóan fegyelmezett... is tudott lenni, ha akart :). A legtöbb dolgot elsőre megtanulta, amit nem, azt azóta sem. Imád játszani még most is. De legjobban az óriási sétákat imádja ismeretlen területen :)

kepek: