Archive for March, 2009

Mar 19 2009

Szabadgyakorlások a Margitszigeten

Időpont: Március 21-től minden szombat délután 14.30-tól kb. 17.30-ig
Helyszín: Kertmozi Köz (google map), a főút és az uszoda közötti réten, a buszmegállóval egyvonalban, az út “budai” oldalán.

Ha át szeretnétek ismételni egy régebben (szemináriumon) tanult formát, ha nem szeretnétek elfelejteni a frissen tanult lépéseket, ha szeretnétek egy kicsit többet gyakorolni, de társaság is kellene hozzá, ha csak üldögélnétek egy kicsit egy fa tövében, és néznétek, ahogy a többiek taijiznak, akkor itt a lehetőség!

Szombat délutánonként friss levegőn és vízcsobogás hangjára lehet egy jót taijizni a Margitszigeten. A cél, hogy jó társaságban egy kiadósat gyakoroljunk és közben jól érezzük magunkat.

Nem edzés lesz, hanem közös gyakorlás. Mindenki azt gyakorol, amit szeretne, és kis szerencsével, ehhez mindig lesz társasága is. Minden alkalommal jelen lesz néhány taiji jiaolian, akiktől lehet kérdezni, ha esetleg elfelejtettetek egy mozdulatot, vagy nem értetek valamit, de fontos, hogy a tanárok is a gyakorlás céljából lesznek ott, és nem azért, hogy újat tanítsanak vagy edzést tartsanak. Új formára és technikára senki ne számítson. Jókedvre és jó társaságra viszont annál inkább!

Ha még sosem taijiztál, remek alkalom megnézni egy ilyet, és akár tanárt is választhatsz magadnak, ahova később szívesen eljársz majd! Vagy megnézhetsz különböző formákat hátha kedvet kapsz elkezdeni.

Mindenkit szeretettel várunk!

Amituofo!
Dávid Jiaolian

No responses yet